• Nuevo
Benzi de exerciții de rezistență la Aodh pentru fitness de yoga, benzi de tensiune pentru reabilitare primară, benzi de fitness pentru mâini, glute și picioare [set de 5].

Benzi de exerciții de rezistență la Aodh pentru fitness de yoga, benzi de tensiune pentru reabilitare primară, benzi de fitness

RON 16.96
En la tienda.

Suma

Această bandă de exerciții cu 5 niveluri de intensitate (5 kg, 15 kg, 20 kg, 30 kg, 40lbs) care vă pot îndeplini toate obiectivele de antrenament. Mai multe niveluri de benzi de exerciții vă permit să vă bucurați de antrenamente cu familia și prietenii. Fabricate din țesături naturale de înaltă calitate, fără mirosuri și elastice. Este prietenos cu pielea și nu alunecă sau se răsucește atunci când este utilizat și are o rezistență bună la uzură și durabilitate, permițându-vă să vă bucurați de exerciții fizice și să obțineți rezultate de fitness mai bune. Este foarte util pentru fitnessul femeilor după sarcină și își poate restabili eficient forma corpului. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru reabilitarea ligamentelor sfâșiate, fracturilor și entorselor musculare. Și este, de asemenea, portabil, alunecând cu ușurință într-o pungă de transport, perfectă atât pentru uz interior, cât și pentru exterior. Benzile noastre de rezistență sunt echipamente ideale de gimnastică pentru acasă pentru a se încorpora în celelalte activități zilnice. Ebook exclusiv vă oferă 33 de moduri eficiente de a utiliza trackerul dvs. de fitness. Poate fi descărcat gratuit și ușor pe site -ul nostru web. Această bandă de exerciții cu 5 niveluri de intensitate (5 kg, 15 kg, 20 kg, 30 kg, 40lbs) care vă pot îndeplini toate obiectivele de antrenament. Mai multe niveluri de benzi de exerciții vă permit să vă bucurați de antrenamente cu familia și prietenii. Fabricate din țesături naturale de înaltă calitate, fără mirosuri și elastice. Este prietenos cu pielea și nu alunecă sau se răsucește atunci când este utilizat și are o rezistență bună la uzură și durabilitate, permițându-vă să vă bucurați de exerciții fizice și să obțineți rezultate de fitness mai bune. Este foarte util pentru fitnessul femeilor după sarcină și își poate restabili eficient forma corpului. Poate fi, de asemenea, utilizat pentru reabilitarea ligamentelor sfâșiate, fracturilor și entorselor musculare. Și este, de asemenea, portabil, alunecând cu ușurință într-o pungă de transport, perfectă atât pentru uz interior, cât și pentru exterior. Benzile noastre de rezistență sunt echipamente ideale de gimnastică pentru acasă pentru a se încorpora în celelalte activități zilnice. Ebook exclusiv vă oferă 33 de moduri eficiente de a utiliza trackerul dvs. de fitness. Poate fi descărcat gratuit și ușor pe site -ul nostru web. Benzi de exerciții de rezistență la Aodh pentru fitness de yoga, benzi de tensiune pentru reabilitare primară, benzi de fitness pentru mâini, glute și picioare [set de 5].

Despre produs

Propozițiile similare