• Nuevo
Glossyend pachet de 100-cristal clar balamale policarbonat plafon cârlige pentru Drop-tavan T-baruri, deține până la 15 lbs. 1L x 1 CP H

Glossyend pachet de 100-cristal clar balamale policarbonat plafon cârlige pentru Drop-tavan T-baruri, deține până la 15 lbs.

RON 2.33
En la tienda.

Suma

Cârligele se deschid pentru a se bloca împreună de-a lungul unei bare T pentru un suport sigur. Mare pentru agățat obiecte mici sau obiecte cu siruri de caractere la picătură tavan. Dimensiunea produsului 1 "Latime, 1 CP" inaltime - fiecare carlig tine pana la 15 lbs. Aceste cârlige clare sunt ușor de utilizat și se amestecă abia vizibile de la distanță. Pachet de 100-cristal clar balamale policarbonat plafon cârlige pentru T-baruri. Cârligele se deschid pentru a se bloca împreună de-a lungul unei bare T pentru un suport sigur. Mare pentru agățat obiecte mici sau obiecte cu siruri de caractere la picătură tavan. Dimensiunea produsului 1 "Latime, 1 CP" inaltime - fiecare carlig tine pana la 15 lbs. O soluție simplă pentru agățarea obiectelor mici de un tavan. Clar, dintr-o singură bucată, cârlige Lexan care se deschid și se închid în jurul unei grile de tavan. Aceste cârlige transparente sunt ușor de utilizat și se amestecă abia vizibile de la distanță.

Despre produs

Propozițiile similare