• Nuevo
PROGULOVER Ice Cube tava cu capac și Bin - 64 buc Easy Release tăvi de gheață stivuibile pentru congelator-Ice Cube mucegai cu 2 tăvi, recipient de gheață, Capac Anti-deversare & Scoop pentru Cocktail, cafea.

PROGULOVER Ice Cube tava cu capac și Bin - 64 buc Easy Release tăvi de gheață stivuibile pentru congelator-Ice Cube mucegai

RON 2.33
En la tienda.

Suma

Design inovator al presei de tiparire : cu aceasta tava pentru cuburi de gheata, toate cuburile de gheata pot fi indepartate cu usurinta cu o singura apasare, puteti obtine cu usurinta 2 * 32 cuburi de gheata. Mai ușor de utilizat decât alte tăvi de cuburi de gheață din silicon, fabricarea gheții și depozitarea gheții într-una, mai convenabil de utilizat. Materiale de siguranță și de calitate alimentară pentru produse alimentare : tăvile noastre pentru cuburi de gheață Pentru congelator fabricate din Silicon alimentar de înaltă calitate și material PET,sigure și durabile. 100% fără BPA. Dimensiunea perfectă este de 9,8"L x 5,1"l x 5,5"H, se potrivește frumos în frigidere RV,birou, cămin sau acasă. Tava pentru cuburi de gheata cu capac : aceste tăvi de gheață Pentru congelator cu coș adoptă un design etanș al capacului pentru a preveni vărsarea și înghețarea excesului de apă, în plus, designul de etanșare împiedică cuburile de gheață să absoarbă mirosurile congelatorului. Vă permite să faceți cuburi de gheață perfecte în formă de pepită!. Set multifunctional stivuibil de la motorina : setul 5 in 1 include : 2 tavi stivuibile pentru cuburi de gheata, 1 capac, 1 cutie de gheata, 1 lingura de gheata. Coșul de gheață conține 3 tăvi de cuburi. Și aceste tăvi de gheață cu eliberare ușoară se stivuiesc ușor și îngrijit în congelator, fără a se lipi împreună. Economisiți mult spațiu în frigider. Multi-purpose : matrițele pentru cuburi de gheață sunt potrivite pentru casă, petreceri și baruri! Puteți folosi aceste tavă de gheață coverd pentru a face cuburi de gheață pentru cafea, whisky, puteți pune, de asemenea, fructe, piure de legume, iaurt și ciocolată în matrițe pentru a vă crea aroma preferată!.

Despre produs

Name:
ice cube trays for freezer

Propozițiile similare