• Nuevo
Gold Ribbon shaped Stickers - autocolante panglică de aur pentru cancer la copii, Cancer neuroblastom, conștientizare BPOC, strângere de fonduri, campanii de conștientizare, Memorial & Mai mult!

Gold Ribbon shaped Stickers - autocolante panglică de aur pentru cancer la copii, Cancer neuroblastom, conștientizare BPOC,

RON 21.32
En la tienda.

Suma

Autocolante cu panglică de aur : rola noastră de 250 de autocolante în formă de panglică de aur este perfectă pentru creșterea gradului de conștientizare și pentru a arăta sprijin pentru cancerul copilăriei, cancerul neuroblastomului, conștientizarea BPOC și multe altele. Susțineți cauza dvs. și persoana pe care o onorați afișând cu mândrie autocolantele noastre pe e-mailuri, albume de însemnări, panouri poster, bare de protecție auto, căni, Caiete, laptopuri și multe altele. Utilizați aceste autocolante pentru a vă ajuta să vă educați comunitatea cu privire la cauza dvs. Afișați-vă sprijinul, onoarea și mândria oriunde mergeți. Specificații autocolant : aceste autocolante în formă de panglică aurie au o înălțime de 3 inci pe 1 1/2 inci lățime și sunt excelente pentru plasarea pe pungi cadou, scrisori, plicuri și multe altele. Fiecare rolă are 250 de autocolante. Utilizați autocolantele noastre de conștientizare cu panglică de aur pentru a leșina în timpul evenimentelor caritabile, a întâlnirilor de sprijin și a conferințelor de cercetare. Conștientizarea panglicii de aur : aceste autocolante cu panglică de aur sunt o modalitate ieftină de a genera conștientizare, de a vă arăta sprijinul și de a strânge bani. Vindeți sau partajați aceste autocolante la târguri de sănătate, evenimente virtuale sau plimbări caritabile pentru a strânge bani pentru familii și organizații. Companie cu sediul în SUA : Fundraising For a Cause a fost fondată în 2005, după ce sora fondatorului nostru Karen Conroy a fost diagnosticată cu Cancer de sân. Ea a văzut câți oameni și organizații s-au luptat să strângă bani și să conștientizeze diferite cauze. Ea a venit cu ideea de a vinde produse de conștientizare ca o modalitate de a genera bani pentru aceste organizații. Depozitul nostru de ultimă generație de 15.000 de metri pătrați situat în Tampa, FL este aprovizionat cu peste 6.500 de produse de conștientizare diferite. Aceste autocolante în formă de panglică aurie au o înălțime de 3 inci pe 1 1/2 inci lățime și sunt excelente pentru plasarea pe pungi cadou, scrisori, plicuri și multe altele. Fiecare rolă are 250 de autocolante. Utilizați autocolantele noastre de conștientizare a panglicii de aur pentru a leșina în timpul evenimentelor caritabile.

Despre produs

Propozițiile similare