• Nuevo
Animale Dibetoy Jucării cu stivuire moale și jucării senzoriale pentru copii mici 1-3, jucării de baie pentru copii și jucării de dinți și jucării Montessori pentru bebeluși 6-12 luni.

Animale Dibetoy Jucării cu stivuire moale și jucării senzoriale pentru copii mici 1-3, jucării de baie pentru copii și jucării

RON 1.33
En la tienda.

Suma

A adus bucurie și curiozitate la copilul tău cu blocuri de animale moi dibetoy - jucăriile senzoriale perfecte pentru bebelușii cu vârste cuprinse între 6 și 12 luni!. Păstrați -vă copilul angajat și distrat timp de ore întregi cu aceste blocuri de animale viu colorate ușor de stivuit și perfect pentru a -și dezvolta capacitatea de logică. Spuneți la revedere de la disconfortul de dinți la copilul dvs. cu jucăriile noastre moi și sigure de dinți pentru bebelușii cu vârste cuprinse între 6 și 12 luni - perfectă pentru calmarea gingiilor dureroase și încurajarea dezvoltării orale sănătoase. Proiectate pentru a cultiva sentimentul de atingere al copilului tău, aceste jucării Montessori pentru bebeluși 6-12 luni sunt perfecte pentru încurajarea explorării și dezvoltării senzoriale. Faceți timp de baie o perioadă fericită cu blocuri de animale moi Dibetoy - aceste jucării de cadă drăguțe și colorate sunt ușor de curățat și non -toxice, asigurându -vă că copilul dvs. este în siguranță și fericit în timpul fiecărei băi!. Bloc de lipici moale. Bloc de lipici moale. Di Betoy Stacking Colorat Rings Jucării pentru copii 6 până la 12 luni, aceste forme de animale drăguțe sunt perfecte pentru bebelușii 6 până la 12 luni și oferă o varietate de beneficii pentru a -ți ajuta micul să crească și să se dezvolte. Unul dintre cele mai bune lucruri despre aceste blocuri este că acestea ajută la cultivarea sentimentului de atingere al copilului tău și la îmbunătățirea capacității lor logice. De asemenea, sunt minunate pentru ameliorarea disconfortului de dinți la sugari, făcându-i o alegere excelentă pentru părinții care caută jucării de dinți pentru bebeluși 6-12 luni. Dacă sunteți în căutarea unei jucării pentru copii de înaltă calitate, care să ofere o varietate de beneficii pentru micuțul dvs., nu căutați mai departe decât blocurile de animale moi Dibetoy. Sunt siguri că vor oferi ore de distracție și învățare pentru copilul tău!.

Despre produs

Propozițiile similare