• Nuevo
HAOLIDE NOURIGINALE LEGE ȘI DREAPTA CONTROLULUI WIREPUT MANUIE DE JOC PENTRU SWITCH, GYRO AXIS GAMING GAMEPAD JOYPAD

HAOLIDE NOURIGINALE LEGE ȘI DREAPTA CONTROLULUI WIREPUT MANUIE DE JOC PENTRU SWITCH, GYRO AXIS GAMING GAMEPAD JOYPAD

RON 3.33
En la tienda.

Suma

✿ 【Controller wireless】 Controller wireless special conceput pentru Nintendo Switch. Nu este nevoie de șofer. Joacă doar după împerechere. Abilitate puternică anti-interferență, semnal stabil vă oferă o experiență de joc lină și plăcută. ✿ 【2 Moduri de utilizare】 Fiecare controler are un set complet de butoane, astfel încât acestea pot fi utilizate ca un întreg controler de jocuri sau două controlere independente pentru a le împărtăși cu prietenii. ✿ 【Notă importantă】 Acesta este un controler non-original pentru consola de comutare, deci, în primul rând, nu este compatibil cu accesoriile comutatorului Joy-Con; În al doilea rând, este încărcat de cablul USB de tip C, diferit de modul de încărcare al controlerului original; În al treilea rând, metoda de conectare wireless este diferită de controlerul de comutare original. În plus, o altă funcție este aceeași cu Joyconul original. ✿ 【Motors duble încorporate】 Fiecare mâner de jocuri este construit cu un giro-senzor și motor, ceea ce face posibilă controlul independent al mișcării la stânga și la dreapta, oferind un efect excelent de vibrație. ✿ 【Joacă în confort】 Designul ergonomic și construcția ușoară îl fac confortabil chiar și pentru ore lungi de jocuri continue. Durata de viață a bateriei (300m Ah) aproximativ 4 ore. Poate fi modernizat pe computer printr -un cablu USB. Caracteristici : 1) Această pereche de controlere este compatibilă cu consola de controler TAD Nintendo Switch și acceptă doar conexiunea wireless. 2) Poate fi utilizat ca un controler întreg, de asemenea, poate fi utilizat ca două controlere independente. 3) Metoda de conectare a unei key pentru ușurința manipulării. 4) Conexiune wireless, interferențe mai mici și semnal de conectare stabil. 5) încorporat cu o baterie de litiu polimer de 300 m Ah, poate fi utilizat continuu pentru aproximativ 4 ore după încărcare complet. 6) Suporta funcția de detectare a mișcării prin intermediul gyro-ului încorporat în fiecare controler. 7) Suporta funcția de vibrație prin intermediul motorului încorporat în fiecare controler. 8) Jocurile multiplayer pot fi jucate conectând mai multe controlere wireless simultan la o consolă de comutare. 9) Proiectarea ergonomică și construcția ușoară o fac confortabilă chiar și pentru ore lungi de jocuri continue. 10) Poate fi modernizat prin software de actualizare prin conectarea cablului USB la PC. Specificații : Tensiunea de funcționare DC 3. 7 V-4. Curent de funcționare 2v 20-30m A Curent static 10-80 UA Vibrare curent 80-150m A Tensiune de intrare USB/Curent DC 5 V/500 MA Tensiune/capacitate a bateriei 3. Timp de încărcare 7 V/300m Ah în jurul valorii de 4 H (complet încărcat) Timp de încărcare în jurul valorii de 2 H static static Timp în jur de 25 de zile Greutate netă O pereche de controlere : 91g (114 G incluzând un cablu de încărcare și un ghid de utilizator) Dimensiune Un singur controler : 43. 8* 28* 103mm Lista de ambalare : 2* Gamepads 1* Cablu de încărcare 1* Manual de instrucțiuni.

Despre produs

Operating Voltage DC 3. 7V-4. 2V operating Current 20-30ma static current 10-80ua vibrating current 80-150ma USB input Voltage/current DC 5V/500mA battery voltage/capacity 3. 7V/300mAh controller power-on time around 4H (fully charged) charging time around 2H static time around 25 days net Weight a Pair of controllers:
91G (114G including a charging cable and a user guide) Dimension a single controller

Propozițiile similare

Carduri Mini Shino_no. 436
  • Nuevo

Carduri Mini Shino_no. 436

RON 28.93

Carduri personalizate NFC Imprimare clară a imaginii, impermeabilă și un cip încorporat de înaltă calitate Cardurile NFC pot fi refolosite pe termen nelimitat Puteți partaja carduri c