• Nuevo
Red Bucket Wrangler de Snappy Grip - Ergonomic Mâner Ergonomic Atașează fără a îndepărta mânerul original de găleată pentru ușurință și confort!

Red Bucket Wrangler de Snappy Grip - Ergonomic Mâner Ergonomic Atașează fără a îndepărta mânerul original de găleată pentru

RON 17.27
En la tienda.

Suma

Purtați una sau mai multe găleți, colete sau pachete de echipamente cu confort!. Bucket Wrangler se conectează peste mânere incomode și cauțiuni pentru a -ți ușura mâinile dureroase!. Mietul ergonomic scutește stresul mâinii. Obțineți confortul prinderii snappy fără a înlocui mânerele!. Pentru meserii, curte și alte lucrări! Excelent pentru a transporta mai multe pungi alimentare!. Alte culori disponibile și făcute în SUA!. Purtați una sau mai multe găleți, colete sau pachete de echipamente cu confort!. Bucket Wrangler se conectează peste mânere incomode și cauțiuni pentru a -ți ușura mâinile dureroase!. Mietul ergonomic scutește stresul mâinii. Obțineți confortul prinderii snappy fără a înlocui mânerele!. Pentru meserii, curte și alte lucrări! Excelent pentru a transporta mai multe pungi alimentare!. Alte culori disponibile și făcute în SUA!. Include un Wrangler cu găleată roșie. Bucket Wrangler este un produs nou al creatorilor de mânere ergonomice de prindere. Wrangler -urile cu găleată vă permit să aveți confortul de prindere snappy fără a fi nevoie să înlocuiți mânerele. Cel mai bun dintre toate, aceste Wranglers cu găleată sunt fabricate în SUA!.

Despre produs

Propozițiile similare