• Nuevo
Gincai Kraft Pachet Pachete cadou de hârtie de 24 de genți de hârtie cadou cu mânere, genți cadou de ziua de naștere, cadouri multifuncționale, genți cadou de Crăciun, 8.75x6.25x3.3 inci.

Gincai Kraft Pachet Pachete cadou de hârtie de 24 de genți de hârtie cadou cu mânere, genți cadou de ziua de naștere, cadouri

RON 22.65
En la tienda.

Suma

1. [Materiale de înaltă calitate] Veți obține 12 tipuri de pungi de hârtie Kraft de Crăciun, 2 din fiecare tip, un total de 24 de pungi de hârtie cadou de Crăciun. 2. [Capacitate mare] Geanta este din hârtie Kraft groasă, care este robustă și durabilă. Șaisprezece pungi sunt 8,1 inci x 5,7 inci x 3,2 inci. Opt dintre ele sunt 9 "x 7" x 3.9 ". 3. [12 modele] 12 modele diferite, inclusiv fulgul de zăpadă, Moș Crăciun, cerb, fulg de zăpadă, brad de Crăciun, etc. În plus, pentru a -ți face cadoul mai atractiv, Există suficiente stiluri pentru a alege. Înfășurați cadoul dvs. de Crăciun cu acest set minunat de cadouri. 4. [Decorare rafinată] Geanta cadou cu mânere creează o atmosferă minunată de Crăciun. Aceste genți de cadouri de Crăciun îți fac cadourile unice în perioada de sărbători 5. [[utilizat pe scară largă] - Geanta de Crăciun Gincai este foarte potrivită pentru a -ți împacheta cadourile de Crăciun. De asemenea, sunt o alegere bună pentru ambalarea cadourilor de ziua de naștere pentru prieteni și familie. Există 8 stiluri în total, măsurând 8,1 "x 5,7" x 3.2 „, 2 pentru fiecare stil, iar designul este potrivit pentru copii să împacheteze cadourile copiilor. Există patru seturi de 8.1 Inx5.7 Inx3.2in, două pentru fiecare și patru costume sunt potrivite pentru ca adulții să ofere cadouri.

Despre produs

Propozițiile similare