• Nuevo
Full Power 5A de încărcare MicroUSB funcționează cu Samsung Galaxy View 18,4 64 GB 2.0 Date Cable Dual Chipset Chipsets la viteze rapide ușor!

Full Power 5A de încărcare MicroUSB funcționează cu Samsung Galaxy View 18,4 64 GB 2.0 Date Cable Dual Chipset Chipsets la

RON 0.33
En la tienda.

Suma

✅ Proiectat profesional pentru a fi compatibil cu Samsung Galaxy View 18.4 "64 GB (AT&T) Date și cablu de încărcare, care este unic și superior Altele! cu ușurința ta de minte. ✅ Săvaște -ți durata de viață a bateriei și timpul de încărcare folosind sistemul automat de încărcare digitală digital integrat de acest cablu. *Cumpărați acum - cea mai nouă versiune acum disponibilă!*. ✅ Profesional Proiectat pentru a fi compatibil cu Samsung Galaxy View 18.4 "64 GB (AT&T) Date și cablu de încărcare, care este unic și superior tuturor celorlalți!. ✅ Tirat de cabluri care nu funcționează sau se ridică la vârf, acest cablu flexibil ABS cu impact ridicat este la fel de durabil pe cât devine compatibil cu ușurința ta de minte. ✅ Săvăși durata de viață a bateriei și timpul de încărcare folosind sistemul automat de încărcare digitală integrat de acest cablu. ✅ Nu -l în continuare, depozitați -l, călătoriți ușor, în timp ce aveți în continuare protejate cu sarcina grea și cea mai bună tub sigilată cu presiune. ✅*Cumpărați acum - cea mai nouă versiune disponibilă acum!*. ⚡full Power 5 A Încărcare Micro USB compatibilă cu Samsung Galaxy View 18,4 "64 GB (AT&T) 2.0 DABLE DABLES CHIPSET CHIPSET CHIPSET PRIME 5 A/5.000 Viteze de alimentare cu ușurință! sau adăugarea stațiilor de încărcare și a stațiilor de lucru. ● Cablul acceptă USB Quick Charge 2.0 și încărcarea rapidă USB Type-C 2.0, care maximizează funcționalitatea USB existentă, oferind mai multe dispozitive compatibile cu energie. Depozitare. ● Acest cablu de 3ft/1 Meter de calitate mai mare decât standardul inițial, ceea ce face ca accesul la ieșire să fie mai puțin voluminos și greoi. ● Luați în considerare obținerea uneia pentru acasă, birou și călătorie, astfel încât să fiți întotdeauna o taxă rapidă. ● Ratele de încărcare sunt garantate în sus 50 de wați, 15 volți, 12amp, Quick Charge 2.0 și UL enumerate și conforme questii și răspunsuri : ● Ce este micro USB? Un port micro USB este în prezent cel mai obișnuit adaptor și a fost utilizat de aproape un deceniu. Are un înclinat în unghi adaptor și poate fi utilizat doar într -un mod, spre deosebire de micro USB. ● Cum știu ce încărcător USB sau achiziție de cablu? Încercarea de a determina vizual conectorul USB corect poate duce la eroare. ● Asigurați-vă că este selectat conectorul USB corect, vă rugăm să consultați compatibil cu manualul de utilizare online sau de copiere a dispozitivului dvs. Periferic, determinați, de asemenea, tipul de port al dispozitivului periferic. Vindem un cabluri și încărcătoare USB compatibile înapoi.

Despre produs

Propozițiile similare