• Nuevo
Jucării de baie Hemrly, jucării de baie pentru copii mici rachetă spațială, baie pentru copii rotative apă rotativă pentru bebeluși, jucării de baie pentru copii pentru copii pentru copii mici, fete și băieți Jucării de baie pentru copii mici (gri)

Jucării de baie Hemrly, jucării de baie pentru copii mici rachetă spațială, baie pentru copii rotative apă rotativă pentru

RON 22.65
En la tienda.

Suma

Interesant : aceasta este jucăria de baie pentru copii are o culoare strălucitoare și o formă de rachetă drăguță, care poate atrage atenția bebelușilor în cadă. Dacă copilul tău obișnuia să se ferească de porțiunea de clătire a spălării părului, ei vor aștepta cu nerăbdare să folosească această jucărie rotativă de baie cu apă spray. Rezolvarea problemei bebelușilor care se tem de duș. Plăcut plăcută : aceasta este jucăria de baie pentru copii mici, de asemenea, poate roti apa spray uimitoare. Înmuiați racheta complet în apă. Scoate racheta pe verticală, apa se rotește în coada rachetei. Simulează procesul unei rachete care erupt. Nu numai că face copilul emoționat, dar, de asemenea, stimulează curiozitatea copilului asupra rachetelor spațiale. Siguranță : aceasta este o jucărie de baie excelentă dacă căutați ceva unic și fără griji de mucegai. Fabricat din materiale ABS, fără toxice, fără baterii, fără mirosuri. Nu există mici pericole de sufocare. Versatilitate : copiii pot juca jucăria de baie în căzi, piscină, plaje. Când joacă jucăriile de baie pentru copii pentru copii, nu numai că îmbunătățește coordonarea mâinii-ochi, ci și recunoașterea. Prima alegere a cadoului : Dacă doriți să cumpărați un cadou de ziua de naștere sau un alt festival de genul : Ziua Recunoștinței, Paștilor, Crăciunului, Halloween, Anul Nou și multe altele, este o jucărie perfectă pentru duș pentru copii pentru fete și băieți de 3 ani!. Interesant : aceasta este jucăria de baie pentru copii are o culoare strălucitoare și o formă de rachetă drăguță, care poate atrage atenția bebelușilor în cadă. Dacă copilul tău obișnuia să se ferească de porțiunea de clătire a spălării părului, ei vor aștepta cu nerăbdare să folosească această jucărie rotativă de baie cu apă spray. Rezolvarea problemei bebelușilor care se tem de duș. Plăcut plăcută : aceasta este jucăria de baie pentru copii mici, de asemenea, poate roti apa spray uimitoare. Înmuiați racheta complet în apă. Scoate racheta pe verticală, apa se rotește în coada rachetei. Simulează procesul unei rachete care erupt. Nu numai că face copilul emoționat, dar, de asemenea, stimulează curiozitatea copilului asupra rachetelor spațiale. Siguranță : aceasta este o jucărie de baie excelentă dacă căutați ceva unic și fără griji de mucegai. Fabricat din materiale ABS, fără toxice, fără baterii, fără mirosuri. Nu există mici pericole de sufocare. Versatilitate : copiii pot juca jucăria de baie în căzi, piscină, plaje. Când joacă jucăriile de baie pentru copii pentru copii, nu numai că îmbunătățește coordonarea mâinii-ochi, ci și recunoașterea. Prima alegere a cadoului : Dacă doriți să cumpărați un cadou de ziua de naștere sau un alt festival de genul : Ziua Recunoștinței, Paștilor, Crăciunului, Halloween, Anul Nou și multe altele, este o jucărie perfectă pentru duș pentru copii pentru fete și băieți de 3 ani!.

Despre produs

Propozițiile similare