• Nuevo
Mitutoyo 146-235 micrometru cu canelură, fus de rotație, stop de clichet, 3-4 , 0,001 absolvire, +/- 0,0004 precizie, 0,5 dia. Flanșă

Mitutoyo 146-235 micrometru cu canelură, fus de rotație, stop de clichet, 3-4 , 0,001 absolvire, +/- 0,0004 precizie, 0,5 dia.

RON 733.36
En la tienda.

Suma

Fusul cu flanșă pentru măsurarea canelurilor, aleazurilor și tuburilor. Scala Vernier cu absolvire duală în unități de inch pentru a lua măsurători în interior (ID) și dimensiuni exterioare (OD). Fusul care nu se rotește ajută la o poziționare constantă în timpul măsurării. Mecanismul bidirecțional de clasa de clâdere ajută la asigurarea unei presiuni uniforme pentru măsurarea precisă și repetabilă. Finisajul cromat din satin ajută la rezistența ruginii și la reducerea strălucirii. Micrometrul de canelură din seria Mitutoyo 146 are un fus cu flanșă pentru măsurarea canelurilor, a forajului și a tuburilor și o scară Vernier cu absolvire duală în unități de inch pentru a lua în interior dimensiunile (ID) și măsurările de dimensiuni exterioare (OD). De asemenea, are un fus care nu rotește care ajută la asigurarea poziționării constante în timpul măsurării și un mecanism bidirecțional de palto-stop pentru presiunea uniformă în timpul reglării. Scara Vernier pe degetul și mâneca este absolvită la 0,001 ”. Micrometrul este confecționat din oțel de înaltă calitate pentru durabilitate și are un finisaj rezistent la rugină cromată și rezistent la strălucire. Micrometrele sunt instrumente de măsurare a preciziei care folosesc un șurub calibrat pentru a măsura distanțe mici. Aceste măsurători sunt traduse în rotații mari ale șurubului care sunt apoi capabile să fie citite de la o scară sau un cadran. Micrometrele sunt utilizate de obicei în fabricație, prelucrare și inginerie mecanică. Există trei tipuri de micrometru : exterior, în interior și adâncime. Micrometrele exterioare pot fi, de asemenea, numite etriere micrometrice și sunt utilizate pentru a măsura lungimea, lățimea sau diametrul exterior al unui obiect. Micrometrele din interior sunt utilizate de obicei pentru a măsura diametrul interior, ca într -o gaură. Micrometrele de adâncime măsoară înălțimea sau adâncimea, orice formă care are un pas, o canelură sau slot. Mitutoyo produce instrumente de măsurare a preciziei, echipamente de metrologie și sisteme. Compania a fost fondată la Tokyo în 1934 și a format Mitutoyo America Corporation în 1963, care are sediul în Aurora, IL.

Despre produs

Propozițiile similare