• Nuevo
Wbani manichiură perie de unghii set set set de flori pe stilou de flori desen design acrilic perie de unghii de unghii.

Wbani manichiură perie de unghii set set set de flori pe stilou de flori desen design acrilic perie de unghii de unghii.

RON 92.93
En la tienda.

Suma

Crearea unghiilor frumoase pentru unghii strălucitoare. Ideal pentru gel. Ușor de manevrat și de utilizare. Potrivit pentru utilizare la domiciliu sau profesional. Vă rugăm să -l spălați bine după utilizare, păstrați -l curat și sigur pentru reutilizare. Crearea unghiilor frumoase pentru unghii strălucitoare. Ideal pentru gel. Ușor de manevrat și de utilizare. Potrivit pentru utilizare la domiciliu sau profesional. Vă rugăm să -l spălați bine după utilizare, păstrați -l curat și sigur pentru reutilizare. Crearea unghiilor frumoase pentru unghii de unghii strălucitoare pentru ca geleasy să se manevreze și să fie utilizate pentru acasă sau profesionist useplease spălați -l bine după utilizare, mențineți -l curat și sigur pentru reutilizare : Brand Newweight : aprox. 15 G / PCSmaterial : picting Color acrilic : albastru, roșu, Purplepackage Cuprins : 1 bucată stilou de unghii de stras.

Despre produs

brand new:
Weight:
Approx. 15 g / pcs
Material:
Acrylic Painting
Color:
blue, red,purple
Package contents:
1 Piece Rhinestone Nail Brush Pen :

Propozițiile similare