• Nuevo
Duș Loofah Body & Back Scrubber - Exfoliarea Luffa Loofa Bath Bath Bath pe un băț - cu perie lungă de mâner din lemn pentru bărbați și femei - Easy Reach Body Wash & Lotion Aplicator (2Pack -Blue & Green)

Duș Loofah Body & Back Scrubber - Exfoliarea Luffa Loofa Bath Bath Bath pe un băț - cu perie lungă de mâner din lemn pentru

RON 90.53
En la tienda.

Suma

1. Două culori de culori de duș perie de caroserie vine într-un pachet poufs by duș buchet potrivite pentru ambii bărbați, femei și toate din familie creează o experiență spa la domiciliu cu peria cu plasă moale. 2. Spălați -vă corpul cu gel de duș cu ușurință. Îndepărtarea celulelor moarte ale pielii pentru o mai mare claritate și sănătate a pielii. Perfect pentru netezirea zonelor accidentate ale pielii, cum ar fi picioarele și coatele. 3. LOOFAH din lemn manevrat din spate atinge 17 ”, plus crearea de ușurință pentru spate și picioare. Mai multă circumferință pe mâner creează o mai bună înțelegere. Mânerul de cauciuc texturat oferă o prindere confortabilă și sigură, fără alunecare, chiar și atunci când este umedă. 4. Fabricul de plasă de la Ssoft creează bule bogate de săpun. Îndepărtați -vă întregul corp cu loțiune pentru a vă oferi o piele sănătoasă. Creat cu o plângere moale la capătul pufului. 5. Există o lățime de bumbac pe mânerul din lemn. După utilizare, floarea de baie poate fi atârnată de uscat și curat, nu ușor de reprodus bacterii. Material : polietilenă + handlecolore din lemn : albastru. Green Assorted Size : 42*14*8cmquantity : 2 USE : Puneți -l în apă. Curățarea blândă profundă va crește circulația și detoxifierea pielii. Spălărea din cap până în picioare, te vei îndrăgosti de baie.

Despre produs

Propozițiile similare