• Nuevo
Carajel de ploaie cu câine galben reflectorizant cu capotă, sacou de ploaie pentru animale de companie impermeabile pentru câini mari cățeluși (m dimensiuni)

Carajel de ploaie cu câine galben reflectorizant cu capotă, sacou de ploaie pentru animale de companie impermeabile pentru

RON 2.67
En la tienda.

Suma

Material impermeabil : fabricat din țesătură din poliester impermeabilă, moale, ușor și durabil, ușor de purtat/reglat cu sistem de fixare a cârligului și buclei. M Dimensiune : 10,6 "circumferință a gâtului, 17,3" circumferință toracică, lungime de 12,6 ", recomandați pentru 5,5 ~ 7,7 lbs greutăți. Reflectiv și cu glugă : Proiectat cu capotă, mențineți capul și gâtul animalului de companie uscat în mediul rece. Cusături cu dungi reflectorizante, făcând acest lucru Hainele să fie vizibile noaptea, evident, îmbunătățiți -vă siguranța animalelor de companie, pot fi ușor observate de către plimbători sau mașini în timpul mersului pe timp de noapte. Design de deschidere a accesului la nivelul nivelului de deschidere : gaura de deschidere pe spatele gâtului permite accesul la gulerul/hamul câinelui, astfel încât să puteți atașa o lesă /plumb ușor. Caracă de ploaie pentru câini galbeni : ajutați să mențineți animalele de companie uscate și confortabile pe vreme umedă. Așadar, puteți să vă plimbați animalele de companie în exterior când este ploaie. Material impermeabil : fabricat din țesătură din poliester impermeabilă, moale, ușor și durabil, ușor de ușor Purtați/Reglați cu sistem de fixare a cârligului și buclei. M Dimensiune : 10,6 "circumferință gât, 17,3" circumferință toracică, lungime de 12,6 ", recomandați pentru 5,5 ~ 7,7 lbs greutăți. Reflector și cu glugă : Proiectat cu capotă, păstrați -vă capul și gâtul animalului de companie uscat în căldură rece. Cusăturile de dungi reflectorizante, făcând ca aceste haine să fie vizibile noaptea, evident, să vă îmbunătățească siguranța animalelor de companie, pot fi ușor observate de plimbători sau mașini în timpul mersului pe timp de noapte. Design de deschidere a accesului la nivelul LESH : Deschiderea gaurii pe spatele gâtului permite accesul la gulerul/hamul câinelui, astfel încât să puteți atașa cu ușurință o lesă/plumb. Carajel de ploaie pentru câini galbeni : ajutați să mențineți animalele de companie uscate și confortabile pe vreme umedă. Așadar, vă puteți plimba animalele de companie în exterior când este ploaie.

Despre produs

Propozițiile similare