• Nuevo
Wenfo albastru 100 pcs 1/8 ”co -cointă în formă de conuri de coundum Capete de șlefuire a șlefuirii de piatră montată abraziv pentru debarare și lustruire.head Diametru: 1/4”

Wenfo albastru 100 pcs 1/8 ”co -cointă în formă de conuri de coundum Capete de șlefuire a șlefuirii de piatră montată abraziv

RON 1.00
En la tienda.

Suma

【Material, dimensiune, formă】- Corundum de zirconiu albastru; diametru de coajă : 1/8 ”(3mm); diametrul capului : 1/4” (6mm); forma : conică. 【EFECT】-Acest produs, este confecționat dintr-un material numit zirconium corundum. Prin urmare, duritatea acestuia este mult mai mare decât cea a corundului obișnuit și este, de asemenea, mai rezistentă la uzură (de 3-8 ori mai rezistentă la uzură) și se aplică, de asemenea, mai mult de uzură pentru a face o gamă mai largă. Desigur, este, de asemenea, foarte rezistent la căldură, mic și ușor de transportat, nu va produce praf și murdărie. 【Funcție】- măcinarea capului de șlefuire pentru lustruire, sculptură. Este potrivit pentru piatră, sticlă, ceramică, pietre de bijuterii, metale. Angrenajul, firul, părțile cu pereți subțiri formează măcinare. Mașini de lustruire a etapării, purtarea pieselor de turnare Gaură adâncă, suprafață internă, loc de sudare și burr. 【Convenabil și practica】- Roata de lustruire în miniatură este un instrument de înaltă eficiență, economisind timp și efort. Dimensiunea mică, greutate ușoară (pachet multiplu), ușor de transportat. Și costul produsului este scăzut, duritatea este ridicată, rezistența la căldură este Bine, rezistența la coroziune este bună. Mă și măcinarea, particulele aderă uniform, iar suprafața de măcinare este netedă și nu este aspră. Suprafață de tăiere ascuțită, ascuțită pentru lustruirea rapidă. 【After Sale】- Garanție de calitate. Ne-am angajat să oferim un serviciu excelent pentru clienți, dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Vom încerca tot posibilul să rezolvăm problema dvs. Descriere : 100% de calitate nouă și de înaltă calitate. Ideal pentru instrumentul rotativ de măcinare și lustruire, acest biți de roți de lustruire au un efect de lustruire bun. Perfect pentru utilizare profesională sau la domiciliu. Bucăți de tamponare de lustruire potrivite pentru instrumentul rotativ de măcinare și lustruire. Folosit pentru tot felul de mucegai, sticlă, echipamente medicale, bijuterii din aur și argint, metal, suprafețe nemetalice, caneluri și lustruire a oglinzilor cu con. Specificații : Materia : Zirconium Corundum Formă : Culoare conică : Blue Shank Diametru : 3mm Roata de măcinare Diametru cap , mulțumesc. Fotografiile ușoare și afișaje diferite pot provoca culoarea articolului din imagine puțin diferit de cel real. Deoarece dimensiunea de mai sus este măsurată manual, dimensiunea articolului real pe care l -a primit ar putea fi ușor diferită de dimensiunea de mai sus. Vă rog să nu vă deranjați, mulțumesc!.

Despre produs

Propozițiile similare