• Nuevo
Set de confortabil Casaagusto King 8 PC -uri set de confortabil floral alb cu flori de frunze model de seersucker moale Set de lenjerie de pat microfibră cu pernă de decor (102 ​​x90)

Set de confortabil Casaagusto King 8 PC -uri set de confortabil floral alb cu flori de frunze model de seersucker moale Set

RON 21.07
En la tienda.

Suma

【Floral Farmhouse & Seersucker Design】 Creați o atmosferă confortabilă pentru dormitorul dvs. cu setul nostru de confortabil Floral King Black, încadrat de tipare vibrante de imprimare a florii și a concedierii. Tehnicile rafinate de artizanat și țesătura premium Seersucker sunt folosite pentru a afișa stilul de fermă vie, nu numai peisajul minunat de care te vei bucura, ci și textura moale a mângâierii noastre!. 【Cloud Like & Lightweight】 Îndepărtați-vă cu setul de mângâiere botanică Casaagusto Farmhouse, care este realizat din microfibră 100% și umplut cu alternativă de 240gsm în jos, care vă va oferi cu siguranță confort pe tot parcursul anului. 【Tehnologie avansată】 Fabricarea premium și tehnologia de meșteșuguri avansate ecologice mențin confortabilul nostru regelui nostru de pilule, vărsare și decolorare a culorilor. Cusăturile strânse și procesul periat spălat cu două fețe se mențin cald și nu se vor estompa sau nu pierde forma în timp. 【Obțineți setul dvs. de 8pc】- mare lucru pentru acest pat într-o geantă! Setul de conforturi King Size include 1 confortabil (102 "*90") +2 Pillowcase (20 "*36" +4 ") 2 Sham (20"*36 ")+Foaie montată King (78"*80 "+14)+ 1 foi plat (108 "*102" +4) + 1 pernă de decor 12 "*16". 【Ușor de îngrijit】 Spălarea mașinii separat separat, ciclu blând, se usucă cu uscat. Nu este necesară călcarea sau curățarea uscată. Produsele sunt ambalate în vid, s -ar putea să fie ușor încrețite care să dispară prin simpla plasare a mângâierii într -un loc ventilat timp de aproximativ 24 de ore. Prin imprimare vibrantă modele de flori și de concediu. Tehnicile rafinate de artizanat și țesătura de seersucker premium sunt folosite pentru a afișa stilul viu al fermei, nu numai peisajul minunat de care vă veți bucura, ci și textura moale a mângâierii noastre! & Lightweight】 Îndepărtați-vă cu setul de confortabil botanic Casaagusto Farmhouse, care este realizat din microfibră 100% și umplut cu alternativa de 240gsm în jos, care vă va oferi cu siguranță confort pe tot parcursul anului. 【Tehnologie avansată】 Fabricarea premium și tehnologia de meșteșuguri avansate ecologice mențin confortabilul nostru regelui nostru de pilule, vărsare și decolorare a culorilor. Cusăturile strânse și procesul periat spălat cu două fețe se mențin cald și nu se vor estompa sau nu pierde forma în timp. 【Obțineți setul dvs. de 8pc】- mare lucru pentru acest pat într-o geantă! Setul de conforturi King Size include 1 confortabil (102 "*90") +2 Pillowcase (20 "*36" +4 ") 2 Sham (20"*36 ")+Foaie montată King (78"*80 "+14)+ 1 foi plat (108 "*102" +4) + 1 pernă de decor 12 "*16". 【Ușor de îngrijit】 Spălarea mașinii separat separat, ciclu blând, se usucă cu uscat. Nu este necesară călcarea sau curățarea uscată. Produsele sunt ambalate în vid, s -ar putea să fie ușor încrețite care să dispară prin simpla plasare a mângâierii într -un loc ventilat timp de aproximativ 24 de ore.

Despre produs

Propozițiile similare