• Nuevo
Amber Spray sticla-curățare spray sticle, plastic sănătos & amp; 32 oz spray sticla pentru par&mână&îmbrăca&Baie & amp; Plant sticle de pulverizare Mister reîncărcabile cu ET,ulei esential,apa,etc.

Amber Spray sticla-curățare spray sticle, plastic sănătos & amp; 32 oz spray sticla pentru par&mână&îmbrăca&Baie & amp; Plant

RON 0.33
En la tienda.

Suma

Materiale avansate din material plastic rezistent la scurgeri, de înaltă calitate, durabil, netoxic, sănătos pentru aviație, protecție UV. Dimensiuni mari de dimensiuni mari - - - poate stoca până la 1000ml / 32 oz de lichid. Se toarnă lichidul direct, umplut, bine închis, gata de utilizare. Utilizare -excelent pentru aplicarea culorii părului, udarea plantelor, curățătorii de uz casnic, antrenamentul animalelor de companie, parfumurile, uleiurile esențiale, gătitul și toate lichidele dvs. DIY utilizate de Salon, Spa și Service Pro din întreaga lume. Flaconul de pulverizare de înaltă calitate de la compania de pulverizator de înaltă calitate poate pulveriza în ceața dorită, nu sub formă de jet. Utilizarea noilor sticle de pulverizare ET/ulei esențial/apă vă poate oferi o experiență mai bună a sticlei de pulverizare. Dacă nu utilizați sau aveți probleme în timpul utilizării, vă rugăm să ne contactați și le vom rezolva în timp util. În cazul în care nu vă place, vă oferim o garanție de returnare a banilor 100% !. Sigur-sănătos și robust material : sticlă de pulverizare chihlimbar goală de 32 uncii. Pulverizator de ceață fină din plastic de calitate aviatică cu tub. Aceasta înseamnă că nu există substanțe chimice nocive precum BPA, plumb sau altele. Fiți siguri, indiferent de ceea ce faceți cu sticlele de pulverizare din sticlă, acestea sunt în siguranță. Protecție de siguranță UV pentru siguranță : sticla de pulverizare cu ceață de chihlimbar vă poate proteja lichidul fotosensibil de degradare. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la lumina ultravioletă care face ca amestecul să-și piardă eficacitatea în timp. * Vă rugăm să rețineți că pulverizatorul nu este sigur pentru mașina de spălat vase . Sfaturi : 1. Lichidul vâscos, cum ar fi uleiul, poate bloca cu ușurință pulverizatorul. Cel mai bine este să diluați lichidul vâscos înainte de utilizare. 2. Dacă pulverizatorul este înfundat, puneți pulverizatorul în apă fierbinte și pompați apă. Metoda de curățare : 1. Adăugați puțină apă caldă în sticla de injecție de combustibil. 2. Strângeți capacul flaconului de pulverizare. 3. Agitați sticla de pulverizare, apoi pulverizați apă de 6-10 ori. 4. Reumpleți apă curată și pulverizați de 3-5 ori. Banii înapoi de garantare! Dacă din orice motiv nu sunteți mulțumit de sticla mică de pulverizare, contactați-ne prin e-mail și vă vom oferi cea mai bună soluție pentru rambursare sau retrimitere.

Despre produs

Propozițiile similare