• Nuevo
Protecția tabletei, capacul dispozitivului portabil compatibil cu Xiaomi Mi Pad 4 Plus tabletă pentru copii Copertă de protecție pentru șoc pentru copii cu suport ușor rotativ și durabil, curea de umăr (culoare:

Protecția tabletei, capacul dispozitivului portabil compatibil cu Xiaomi Mi Pad 4 Plus tabletă pentru copii Copertă de protecție

RON 2.33
En la tienda.

Suma

Un capac de protecție pentru o tabletă, cunoscut în mod obișnuit ca o tabletă, oferă utilizatorilor o soluție convenabilă și funcțională pentru transportul și utilizarea tabletei lor, în timp ce o protejează împotriva daunelor potențiale cauzate de uzura de zi cu zi. Proiectat compatibil cu carcasa tabletă Xiaomi Mi Pad 4 Plus (10,1 "). Foamul gros Rotating Foldable Kickstand acceptă 3 unghiuri (verticale, orizontale, la jumătatea distanței). Este convenabil compatibil cu vizionarea videoclipurilor, conferințelor și clasei. Cazul realizat cu heavy duty EVA spumă + PC perfect compatibil cu copiii și adulții deopotrivă. , materialul EVA și PC-ul rezistent la copii, oferă protecție împotriva denivelărilor și picăturilor. Curea de umăr detașabilă : cureaua de umăr reglabilă și detașabilă este confortabilă și umanizată. Este comoditate. Puteți transporta i Pad-ul dvs. cu orice ocazie, cum ar fi călătoria, mașina scaun și clasă. Lasă -ți mâinile libere! 1. Permite utilizatorilor să comute cu ușurință între mai multe tablete sau dispozitive2. Oferă o modalitate de a personaliza și personaliza aspectul tabletei3. Oferă securitate suplimentară pentru informații sensibile sau confidențiale stocate pe tabletă4. Poate fi utilizat ca montare pentru tabletă pentru utilizarea vehiculelor sau la birou5. Permite utilizatorilor să -și ia tableta în activități în aer liber, cum ar fi campingul sau drumeția, fără a -și face griji pentru daune sau expunerea la elemente6. Poate funcționa ca un tabletă pentru încărcare și sincronizare cu alte dispozitive7. Oferă o modalitate de a prelungi durata de viață a tabletei prin protejarea acesteia de surse comune de daune8. Poate oferi funcționalități suplimentare, cum ar fi boxe încorporate sau capacități de încărcare wireless9. Permite utilizatorilor să -și folosească tableta într -o varietate de medii, cum ar fi pe o plajă, într -o piscină sau în ploaie10. Oferă o modalitate de a împărtăși tableta cu alții, menținându-și protecția și funcționalitatea. lipicios cu murdar. *Decupaje ușoare, durabile, rezistente la impact.*Declarațiile precise permit accesul complet la toate caracteristicile (butoane, boxe, camere).*Fiecare colț al carcasei este complet protejat. Evitați orice durere articulară și eliberați-vă mâinile compatibile cu alte divertismente. Copiii care învață pe cureaua de umăr detașabilă, atașați cureaua la orice două găuri de colț ale acestei carcase tablete și vă va permite să afișați tableta în spatele capului auto, compatibil cu o vizionare personală ușoară sau b.

Despre produs

Propozițiile similare