• Nuevo
Fiesta Party Pinata, 4 piese Set mare pentru Mexican, Fiesta & Cinco de Mayo decoratiuni. Colorat ,distracție & stil unic, se potrivește Pinata stuffers & amp; Partidul favorizează durabil!

Fiesta Party Pinata, 4 piese Set mare pentru Mexican, Fiesta & Cinco de Mayo decoratiuni. Colorat ,distracție & stil unic,

RON 29.32
En la tienda.

Suma

Sărbătoriți în stil cu tema noastră Fiesta Pinata! Perfect pentru Cinco de Mayo, 21 sau 1 Aniversare, acest pinata este sigur de a adăuga entuziasm la orice sărbătoare. Cu culorile sale luminoase și vibrante, este completarea perfectă pentru petrecerea mexicană sau decorațiunile Drinko de Mayo. Cu peste un deceniu de experiență în fabricarea de produse premium PI pentru toate vârstele și evenimentele, Jergrim Pinatas este alegerea ideală pentru o petrecere remarcabilă și plină de distracție. Nu ratați șansa de a adăuga acest pi unic. Măsurând aproximativ 16x10x4 inci și capabil să dețină până la 3 kg de bomboane, această pinata este gata să fie umplută cu toate dulciurile preferate, umpluturile pinata și favorurile de petrecere. Vine cu o deschidere pentru umplerea ușoară a bomboanelor, un băț de lemn pentru lovire, o bandană pentru un plus de distracție și o geantă mică de confetti multicolore pentru un pop de culoare suplimentară. Așadar, pregătește-te să adaugi ceva entuziasm sărbătorii tale de ziua de naștere cu Pinata noastră colorată La mulți ani. Fiecare Pi este fabricat manual cu grijă și fabricat din materiale de înaltă calitate, cum ar fi cartonul reciclat și hârtia absorbantă vibrantă, asigurându-se că va rezista la mai multe hituri și va rezista la multe sărbători. Artizanii noștri calificați se mândresc cu măiestria fiecărei pinate și suntem încrezători că veți fi impresionați de nivelul de calitate. La Jergrim Pinatas, ne angajăm să oferim produse ecologice și durabile care să aducă bucurie oricărui eveniment. Pasiunea noastră pentru mediul înconjurător se reflectă în fiecare dintre modelele noastre frumos lucrate, asigurându-ne că acestea nu numai că oferă distracție nesfârșită, dar contribuie și la un viitor mai ecologic. Deci, vă puteți sărbători ziua specială cu o conștiință clară și puteți face amintiri care vor dura o viață întreagă. Stăm în spatele produselor noastre și suntem încrezători că vă va plăcea Pinata colorată La mulți ani. Dacă, din orice motiv, nu sunteți complet mulțumit, vă oferim o garanție de returnare a banilor 100% . Deci, faceți următoarea sărbătoare de ziua de naștere pe care să o amintiți cu Pinata noastră colorată La mulți ani și creați amintiri care vor dura o viață! Adăugați această pinata colorată și distractivă.

Despre produs

Propozițiile similare