• Nuevo
Lumina de noapte cu LED -uri albe de balenă, faruri de noapte pentru copii pentru dormitor la lămpi de noapte luminozitate reglabilă pentru dormitorul scărilor holului holului

Lumina de noapte cu LED -uri albe de balenă, faruri de noapte pentru copii pentru dormitor la lămpi de noapte luminozitate

RON 19.99
En la tienda.

Suma

【Luminozitate perfectă】 Luminile noastre de noapte inteligente oferă doar cantitatea potrivită de lumină. Vedeți unde mergeți în întuneric fără a fi nevoie să aprindeți alte lumini. 【Iluminare inteligentă】 Se pornește automat atunci când lumina ambientală este scăzută și se stinge în zori. Iluminare caldă, perfectă pentru somn. 【Design unic】 Puteți alege diferite stiluri pentru a vă decora peretele , dopul non-polar nu va bloca a doua priză pe perete. 【Convenabil 2. Tensiune de ieșire : DC2.8 V; 3.curent : ≤25m A; 4.Puternic : 0,5 W; Dimensiunea nopții de noapte doar 3,0 în L x 4.5 în H x 1,4 în W, se potrivește cu ușurință în spații mici și nu obstrucționează alte puncte de vânzare. Această mică lumină de noapte simte automat de la amurg până în zori, pornește automat lumina atunci când lumina ambientală este insuficientă și oprește lumina în zori. Pachet de două, acesta poate fi folosit în dormitoare sau în alte locuri unde este nevoie de lumină scăzută. Fie că merge la toaletă noaptea, urcând și coboară pe scări, bea apă sau hrănirea copilului, este foarte convenabil. Atenție : risc de șoc electric și pericol de incendiu. Acest produs nu este o jucărie și nu este destinat utilizării de către copii. Numai pentru utilizarea adulților. Pentru o utilizare sigură, conectați doar la prize de perete expuse unde dispozitivul este ventilat și nu poate contacta acoperirile de pat sau alt material. Nu folosiți cu cabluri de extensie.

Despre produs

1.Input Voltage:
AC110-127V;
2.Output Voltage:
DC2.8V;
3.Current:
≤25MA;
4.Power:
0.5W;
The nightlight size just 3.0 in L x 4.5 in H x 1.4 in W, easily fits in small spaces and does not obstruct other outlets.:
This small night light automatically senses from dusk to dawn, automatically turns on the light when the ambient light is insufficient, and turns off the light at dawn. :
Pack of two, it can be used in bedrooms or other places where low light is needed. Whether it is going to the toilet at night, going up and down the stairs, drinking water or feeding the baby, it is very convenient. :
CAUTION:
Risk of electric shock and fire hazard. This product is not a toy and is not intended for use by children. FOR ADULT USE ONLY.:
For safe use, plug only into exposed wall outlets where device is ventilated and cannot contact bed coverings or other material. Do not use with extension cords. :

Propozițiile similare