• Nuevo
Film de protecție cu ecran privării confidențialității Puccy, compatibil cu Asus Rog Strix XG249cm 23.8 Afișare Anti Spy TPU Guard (Protecția din sticlă nu temperată Cover)

Film de protecție cu ecran privării confidențialității Puccy, compatibil cu Asus Rog Strix XG249cm 23.8 Afișare Anti Spy TPU

RON 114.64
En la tienda.

Suma

Vă rugăm să fiți atenție că protectorul de ecran este o peliculă de plastic flexibilă, nu sticlă temperată. IMPORTANT : Luminozitatea ecranului dispozitivului dvs. va fi redusă atunci când acest protector este utilizat. Vă rugăm să ajustați luminozitatea în mod corespunzător în funcție de nevoile personale. Duritatea 4 H poate rezista efectiv la zgârieturile zilnice. Proprietățile de auto-vindecare permit filmului să se recupereze de la zgârieturi minore și să-ți păstreze ecranul nou. Instalare fără praf, fără bule, cu o singură perspectivă. Vă rugăm să fiți atenție că protectorul de ecran este o peliculă de plastic flexibilă, nu sticlă temperată. IMPORTANT : Luminozitatea ecranului dispozitivului dvs. va fi redusă atunci când acest protector este utilizat. Vă rugăm să ajustați luminozitatea în mod corespunzător în funcție de nevoile personale. Duritatea 4 H poate rezista efectiv la zgârieturile zilnice. Proprietățile de auto-vindecare permit filmului să se recupereze de la zgârieturi minore și să-ți păstreze ecranul nou. Instalare fără praf, fără bule, cu o singură perspectivă. Detalii despre produs : 1. Protejează dispozitivul de duritate grea, abraziune, zgârieturi, daune precum scăderea și coliziunea. 2. Folosind un adeziv siliconic care este ușor de desprins, procesarea fără aer elimină bulele de aer, iar adsorbția se încadrează în mod natural. 3. Suprafața are o acoperire cu ulei rezistent la amprentă, astfel încât să o puteți șterge rapid cu o ștergere ușoară. 4. Nu afectează senzația subțire, moale, funcționarea și sensibilitatea la atingere. 5. Un film de haina auto-vindecătoare, cu reparabilitate excelentă și modelare. Are proprietăți excelente de auto-vindecare, este rezistent la zgârieturi minime la suprafață, dacă este zgâriat la o anumită adâncime. Probleme care au nevoie de atenție : ① Vă rugăm să nu atingeți suprafața adezivă sau să fiți atinși de alte lucruri. Dacă există praf, vă rugăm să folosiți absorabarea prafului pentru a îndepărta praful înainte de instalare. Acordați atenție dacă filmul este prăfuit sau nu, dacă este cazul, utilizați-absorber praf pentru a îndepărta praful înainte de instalare.

Despre produs

Propozițiile similare